در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید خدمت شما،،،

ببخشیدمن امسال برام یک حادثه اتفاق افتاد درکارگاه که به بیمارستان رفتم و۳ماه بهم طول درمان خورد و برای من دربیمه استعلاجی رد شد، میخواستم بدونم این سه ماه بهم مرخصی تعلق میگیرد یا این سه ماه رو هرماه دونیم روز ازمرخصی سالیانم کم میشه؟؟؟

خواهشمندم که من رو راهنمایی کنید.

باتشکر
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ،با ستناد ماده ۷۴ قانون کار مدت مرخصی استعلاجی با تایید سازمان تامین اجتماعی جزو سابقه کار کارگر محسوب می گردد وبه مدت مذکور مرخصی استحقاقی نیز تعلق می گیرید .