در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام
رفتگر شهرداری هستم پس از 23 سال خدمت در مشاغل سخت و زیان آور بازنشسته شده ام به دلیل کمبود نیروی رفتگر ، شهرداری مرخصی نمیداد یا هم خیلی کم در حد 5 روز در ماه و باقی آن را ذخیره میکرد و اکنون نزدیک 600 روز مرخصی ذخیره شده دارم از یک سو کارفرما به من مرخصی نداد و برایم ذخیره کرده ، از این سو بعضی میگویند کارفرما تخلف کرده نمیتواند سالی بیش از 9 روز را ذخیره کند ، آیا کار فرما تخلف کرده و باید به 9 روز برگرداند ؟ اگر بله تکلیف مرخصی هایی که به من نداده چه میشود ؟ لازم به ذکر است شهرداری در حال حاضر برای من تایید و محاسبه کرده اما بحثی در این مورد بالا گرفته باید چه کنم ؟
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
طبق ماده 66 قانون کار ، کارگر نمی تواند بیش از 9 روز مرخصی خود را در سال ذخیره نماید. اما در صورتی که کارفرما این امتیاز را برای کارگر در نظر گرفته باش ، نمی توان آن را مغایر با قانون تلقی کرد و در صورت تمایل کارفرما می توان آن را ذخیره و مبلغ آن را دریافت کرد.