در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید من رفتگر شهرداری هستم سه سوال دارم ممنون میشم به آنها پاسخ دهید .

سوال اول : محاسبه سنوات بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور معادل کارکرد در کارگاه می باشد یا نه مثلا شخصی که با 20 سال کار در کارگاه بازنشسته میشود ولی 30 سال بیمه برای او حساب میشود ایا باید 30 را ضرب یک ماه آخرین حقوق کرد یا 20 را ؟ کارفرمای من 30 را حساب کرده و حالا بحث است روی این موضوع ،

2: برای محاسبه سنوات تعداد سال کارکرد ضرب کل حکم شود یا آیتم های خاصی از حکم ؟ کدام ایتم ها در حکم شامل سنوات میشود ؟

3 : مرخصی ذخیره شده ضرب چه شود ؟ مثلا من 20 ماه مرخصی ذخیره شده دارم چون نیرو کم بود مرخصی بهمون نمیدادن این رو چگونه محاسبه کنند ؟

4 : به دلیل کمبود نیروی رفتگر ، شهرداری مرخصی نمیداد یا هم خیلی کم در حد 5 روز در ماه و باقی آن را ذخیره میکرد و اکنون نزدیک 600 روز مرخصی ذخیره شده دارم از یک سو کارفرما به من مرخصی نداد و برایم ذخیره کرده ، از این سو بعضی میگویند کارفرما تخلف کرده نمیتواند سالی بیش از 9 روز را ذخیره کند ، آیا کار فرما تخلف کرده و باید به 9 روز برگرداند ؟ اگر بله تکلیف مرخصی هایی که به من نداده چه میشود ؟ لازم به ذکر است شهرداری در حال حاضر برای من تایید و محاسبه کرده اما بحثی در این مورد بالا گرفته باید چه کنم ؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

محاسبه حق سنوات خدمت براساس سابقه کار شما می باشد

مبنای محاسبه سنوات اخرین حقوق ثابت یا مبنا می باشد

دخیره مرخصی بر مبنای هر سال ۹ روز محاسبه می شود

قربانی