باز هستیم
+1 امتیاز
4,938 بازدید
در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
ویرایش شده توسط

آیا در صورت مخالفت کارفرما با استفاده کارگر از مرخصی استحقاقی وی می‌تواند بیش از 9 روز از مرخصی خود را ذخیره نماید؟

1 پاسخ
0 امتیاز
توسط (22,200 امتیاز)
مستند به ماده 66 قانون کار، کارگر در هر سال مجاز به ذخیره بیش از 9 روز از مرخصی سالانه خود نبوده و مابقی مرخصی سالانه وی یعنی 17 روز کاری (برای کارگرانی که به کارهای سخت و زیان آور اشتغال نداشته باشند) اجباراً می باید مورد استفاده قرار گیرد.

ضمناًَ برای جلوگیری از تضییع حق کارگر در رابطه با مخالفت کارفرما با استفاده کارگر از مرخصی سالانه، کارگر ذینفع می تواند به اداره کار و امور اجتماعی محل کارگاه مراجعه و مشکل خود را مطرح نماید که در این حالت اداره کار رأساً تاریخ استفاده کارگر از مرخصی را تعیین و به طرفین یعنی کارگر و کارفرما اعلام می نماید.

در این حالت این تصمیم برای هر دو طرف لازم الاتباع خواهد بود.

با احترام
برای دریافت مشاوره بیمه اینجا کلیک کنید

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
+2 امتیاز
1 پاسخ 7,401 بازدید
سوال شده تیر 13, 2016 در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط سید علی
0 امتیاز
1 پاسخ 7,721 بازدید
سوال شده آذر 19, 2016 در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط فرجی
+2 امتیاز
1 پاسخ 6,091 بازدید
سوال شده تیر 13, 2016 در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط کیانوش
+2 امتیاز
1 پاسخ 2,031 بازدید
سوال شده تیر 16, 2016 در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط هانیه
بیمه بیکاری
تماس با ما
درباره ما
بلاگ
قوانین و شرایط
حریم خصوصی

آدرس:  تهران، چهارراه ولیعصر، کوچه بالاور، برج فناوری دانشگاه امیر کبیر، واحد 102  ​

تلفن: 02192009759 

ایمیل: info@bidbarg.com 


مجوز اینماد - Enamad Trust Certificate

 

مجوز نماد اعتماد الکترونیک

Zarinpal Trust Certificate

پرداخت امن با زرین پال

 

...