در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام و درود به ادمین محترم

من  مطالب هر سایتی رو که میخونم اون جوابی رو که میخوامو پیدا نمیکنم,

مگه قانون نمیگه مرخصی ۳۰ روزه اگر جمعه ها حساب نشه میشه ۲۶ روز کاری,حالا فرض کنید من هر ماه میخوام ۲/۵ روز مرخصیمو استفاده کنم که تو ۱۲ ماه میشه ۳۰ روز درسته؟

من الان بدون احتساب جمعه مرخصیای من شده ۳۰ روز پس ۲۶ روز معنی نمیده

اگر اشتباه میگم درستشو بگین لطفا ممنونم
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده:
✌ نیاز به توضیح بیشتر است (09171273229 “مرخصی سالیانه کارگران سی روز معادل یکماه هست”)
در واقع مرخصی سالیانه کارگران 26 روز می باشد که اگر آن را تقسیم بر 12 کنیم عدد کمتر از 2.5 بدست می آید. بنابراین دو و نیم روز مرخصی در ماه ، عددی تقریبی بوده و دقیق عنوان نمی شود.