در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

اگر فردیمثلا در تیر ماه  بخواهد تسویه حساب کند و مانده مر خصی وی از سال قبل 9 روز و مرخصی مانده او از  ایتدای سال 6روز باشد یعنی جمعا 15روز مانده مرخصی داشته باشد ایا همه روزها ها به او تعلق میگیرد یا فقط 9روز سال قبل

با تشکر
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
ذخیره مرخصی جزو مزایای پایان کار می باشد و کارفرما تکلیفی برای پرداخت آن در حین کار ندارد. البته کارفرما در صورت تمایل می تواند مانده مرخصی کارگر را تا پایان قرارداد محاسبه کرده و با پرداخت سایر مطالبات اقدام به تسویه حساب کامل کند.