در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشین.من 8 بهمن ماه 96 خوردم زمین ودستم مو برداشت .در حالت اورژانس به بیمارستان مراجعه کردم و با تهیه عکس از آرنج دست بنده رومتخصص طب اورژانس آتل بستن و استعلاجی رو گرفتم به مدت یک هفته .بعد یه هفته رفتم بیمه شروع بکار من رو دادن ولی گفتن چون متخصص ارتوپد تایید نکرده ماهزینه یک هفته رو تقبل نمیکنیم .من نمیدونم کدوم بیمارستان درحالت اورژانس میخوای بری متخصص ارتوپد هست .حالا سوال من اینه چرا با وجود مهر تایید متخصص طب اورژانس بیمه هزینه مرخصی بنده رو قبول نمیکنه .خواهشا راهنمایی کنین .
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرزوی سلامتی برای شما دارم

حدود ۱۰سالی میشه که وزارت بهداشت محدوده فعالیتهای پزشکان عمومی رو محدود کرده . شماهم وقتی اتل بستی باید روز بعدش میرفتی ارتوپد هم برای گرفتن گچ هم برای تایید مرخصی