در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (130 امتیاز)
با عرض سلام خانمم باردار هست دکتر متخصص 3 ماه استعلاجی قبل از زایمان براش نوشته به دلیل زایمان زود رس سر کار نمیره الان که تامین اجتماعی کمیسیون گذاشته براش رای که صادر کرده از مرخصی زایمانش کم کرده ایا ما به دیوان عدالت اداری می تونیم شکایت کنیم اخه 3 ماه فقط مرخص زایمان داره میتونیم شکایت کنیم ایا به نتیجه میرسیم لطفا راهنمایی کنید چطور شکایت کنیم.ممنون از سایت خوبتون
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

باسلام تشخیص اینکه سه ماه قبل از شروع مرخصی زایمان با پزشک شورای تامین اجتماعی میباشد اگر واقعا منطقی وعادلانه کمیسیون پزشکی رای صادر کرده باشن از طریق دیوان هم امکانش ضعیف میباشد اما چنانچه واقعا به خاطر منافع تامین اجتماعی  با مرخصی استعلاجی موافقت نکرده باشن وآن مرخصی رو جزو مرخصی زایمان محسوب کرده اند بله میتوان از طریق دیوان حق خود را مطالبه کنید