در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (110 امتیاز)
سلام من ده روز اسنراحت پزشکی از پزشک متخصص آورده ام وطبق قانون میتوانم ماهی سه روز آنرا استفاده کتم حال کارفرما حاضر به تایید استراحت پزشکی من نیست وبهانه هایی می آورد تکلبف چیست واگر کارفرما استراحت پزشکی را تایید نگند  بایستیچگونه اقدام نمود  ونامه پزشک را به کجا ارجاع داد لطفا راهنمایی نمایید باتشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

با سلام

برای مرخصی استعلاجی سقفی پیش بینی نشده است هرچند کارفرما نیز الزامی به پرداخت مزد ایام مرخصی استعلاجی به هر میزانی ندارد ولی در صورت تائید پزشک معتمد سازمان تامین اجتماعی کارفرما مکلف به قبول مرخصی استعلاجی است.