در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
با سلام و خسته نباشید

در صورت انجام عمل سرکلاژ چه مدت می توان از مرخصی استعلاجی قبل از زایمان استفاده نمود.لازم به ذکر است

اینجانب تا کنون 4 ماه متوالی از مرخصی استعلاجی استفاده کرده ام و به من گفته شده فقط تا 6 ماهگی می توان از مرخصی استعلاجی استفاده نمود و ادامه ان به عنوان مرخصی زایمان منظور می گردد .

با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
دریافت مرخصی استعلاجی قبل از زایمان منوط به تایید پزشک معتمد سازمان تامین اجتماعی میباشد