در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
با سلام و خسته نباشید..مرخصی زایمان من قبل از تولد فرزندم 3 ماه و 7 روز شده ..به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کردم می گویند باید 3 ماه قبل از زایمان استراحت میداشتید به همین خاطر مشمول استفاده از  حقوق مرخصی زایمان نمی شوید ..ایا متونم از حقم دفاع کنم و طبق چه قوانینی ؟ ..بسیار ممنون
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
مرخصی قبل زایمان مرخصی استعلاجی میباشد و باید توسط پزشک معتمد تامین اجتماعی تایید میشد و مدارک ارایه شده بابت زایمان باید توسط شعبه محاسبه به شما پرداخت گردد و اگر خلا بیمه ای را بهانه پرداخت نشدن قرارداده اند باید درخواست کمیسیون پزشکی جهت تایید مرخصی استعلاجی را بکنید