در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام.

من در ماه پنجم بارداری قراردادم با شرکت تموم میشه و کارفرما به دلیل بارداری قراردادم رو تمدید نمیکنه. آیا راهی وجود داره تا اداره کار بتونه کارفا رو مجبور کنه تا قراردادم تمدید بشه و من بتونم از مرخصی زایمان استفاده کنم؟

کلا در صورت عدم تمدید قرارداد باید در چه ماه بارداری بود تا کارفرما به طور قانونی نتونه عدم تمدید بزنه؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

خیر - فرد متقاضی استفاده از مرخصی ایام بارداری باید در زمان زایمان بیمه شده فعال سازمان باشد و حداقل سه ماه قبل از تاریخ زایمان دارای سابقه پرداخت حق بیمه باشد ولی در صورتی که پزشک شما برای شما استراحت تجویز نمایند می توانید تا زمان بارداری غرامت دستمزد دریافت کنید و بعد از آن هم 6 ماه کمک استراحت ایام زایمان دریافت نمایید مشروط باینکه 4 ماه قبل از زایمان و در ایام استراحت کارفرما برای شما لیست حق بیمه با کارکرد صفر و حق بیمه صفر منظور نماید یعنی فقط اسم شما در لیست حق بیمه باشد . بهتر است با کارفرمای خود به توافق برسید.