در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (-1,060 امتیاز)
مبلغ کمک هزینه سفر در تامین اجتماعی چقدر است و چگونه محاسبه می شود
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام در صورت اعزام بیمار با وسیله نقلیه زمینی هزینه سفر طبق نرخ متعارف تعیین شده،پرداخت میگردد فوق العاده هزینه سفر به بیمار وهمراه وی پرداخت میشود در صورت اعزام باهواپیما بهای بلیت پرداخت میشود هزینه اقامت بیمه شده بیمار سرپایی به میزان ۱۰۰%غرامت دستمزد وی وهزینه اقامت روزانه همراه معادل ۵۰%حقوق یادستمزد روزانه بیمه شده پرداخت میگردد