در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
اگر برای درمان به شهرستان دیگری اعزام شوم آیا تامین اجتماعی هزینه ای پرداخت می کند
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

سلام  اگر بیمه شده سازمان تامین اجتماعی برای درمان به شهرستان دیگری اعزام شود، هزینه سفر و اقامت وی در آن شهر پرداخت می شود.

ماده ۵۷ قانون تامین اجتماعی

در صورتی که معالجه بیمار مستلزم انتقال او از روستا یا از شهرستان به شهرستان دیگر باشد ترتیب نقل و انتقال‌طبق ضوابطی خواهد بود که از طرف « سازمان تامین خدمات درمانی » پیشنهاد و به تصویب شورای فنی سازمان مذکور می‌رسد.