در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
سلام

من مرخصی استعلاجی مدت دار  توسط دکتر روانشناس گرفته ام منتها شرایط کاریم به صورتی هست که این استعلاجی شاید باعث کنار گذاشتن من شود یا بهانه ای باشد برای کنار گذاشتن من .

آیا می توانم مرخصی استعلاجی جایگزین برای مثال عمل جراحی از یک دکتر عمومی دریافت کنم و به جای آن استعلاجی اصلی تحویل محل کارم دهم ؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
باسلام

شما می توانید مدت مذکور را از مرخصی استحقاقی در صورتیکه دخیره دارید  وکارفرما موافقت می نماید استفاده نماید.با تشکر قربانی