در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

سلام

من ماه پنجم بارداری هستم و به دلیل مشکلاتی که در این دوران برایم پیش آمده است به استراحت 10 روزه احتیاج دارم و گواهی مرخصی را دکتر خودم برایم نوشته است. این مرخصی باعث میشود که از میزان کارکرد ماهانه بیمه و حقوق و مزایای من کم شود؟

و اینکه مرخصی چند روز کمتر را نیازی نیست که دکتر تامین اجتماعی تایید کند؟ و من تا پایان دوران بارداری می توانم در صورت لزوم مرخصی استعلاجی بیشتری دریافت نمایم؟

1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

- استراحت پزشکی های مربوط به دوران بارداری قبل از زایمان، به هر مدت بایستی به تائید شورای پزشکی برسد و چنانچه شورای پزشکی تائید نماید، قابل بهر ه برداری است؛ البته تشخیص این نکته که مدت این استراحت از مدت استراحت پس از زایمان کسر شود یا خیر، به عهده شورای پزشکی است.