در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
باسلام من باردارهستم واز طریق همسرم بیمه هستم ایا تامین اجتماعی برای هزینه های سنگین دوران بارداوی ازمایشات وسونوگرافی ها کمک هزینه ایی در این بابت دارد یا نه ممنون میشم پاسخگو باشید .
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

بیمه های اجتماعی(تامین اجتماعی . بیمه سلامت. خدمات درمانی و ...) موظفند حداقل 30% هزینه های درمانی طبق بخشنامه  و موارد تحت پوشش طبق تعرفه های وزارت بهداشت پرداخت کنند. که بعضاً بعضی پرداخت ها به میزان 70% هم خواهد رسید. مابقی هزینه ها در صورت داشتن بیمه تکمیلی قابل جبران است