در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
سلام وتشکر

شرایط لازم برای دریافت  کمک  هزینه بارداری چیه ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام کمک هزینه بارداری یا  غرامت  دستمزد  ایام  بارداری یکی از  خدمات  سازمان  تامین  اجتماعی است که به  بیمه  شدگان زنی که دارای شرایط زیر
باشند، ارائه می شود

١–  دارا بودن ٦٠ روز  سابقه پرداخت  حق  بیمه ( بواسطه  اشتغال  به  کار ) ظرف یکسال قبل از زایمان.
٢–  بیمه  شده قبل از شروع استراحت مشغول به کار بوده و یا در  مرخصی  استحقاقی باشد .
٣–  در دوره استراحت مشغول به کار نبوده و با  کارفرما قطع رابطه نکرده باشد .

همه چیز در مورد کمک هزینه بارداری و مرخصی زایمان بیمه تامین اجتماعی