در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در یه شرکتی ۳ ساله دارم کار میکنم . و این که سنوات پایان کارم ماه به ماه کارفرما تو فیش حقوقیم واریز میکنه..البته پایه سنواتمم دار م میگیرم میخواستم بدونم اگه یه روزی خواستم از این شرکت بیام بیرون دیگه حقی بابت دریافت سنوات ندارم؟

و اینه من برج ۸ پارسال تصادف کردم در حین کار و ماهانه ۳ ملیون حقوق میگرفتم  کارفرما حق بیمه منو از حقوق ثابتم واریز میکرده یعنی بجای ۷درصد از ۳ملیون ۷درصد از یک ملیون بابت بیمه پرداخت میکرد که من موقع تصادفم که ۳ماه طول درمان داستم بیمه فقط یک ملیون پانصد هزار تومان پرداخت کرد

حال من میتونم بابت این قضیه از کار فرما شکایت کنم ؟؟ ممنون از راهنماییتون
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام،البته شما مشخص نموده اید که دارای قرارداد کار موقت هستید یا خیر اگر دارای قرارداد دایم باشید کارفرمامکلف است حق سنوات خدمت شما را برمبنای اخرین حقوق ثابت شما محاسبه ومابه التفاوت ان را پرداخت نماید ولی اگر دارای قرارداد کارموقت هستید بدلیل دریافت حق سنوات خدمت به صورت ماهیانه یا پایان قرارداد مابه التفاوتی به شما تعلق نمی گیرید وبا توجه دریافت غرامت دستمزد ایام استراحت پزشکی ادعای مجدد یا مابه التفاوت فاقد وجهات قانونی می باشد .موفق باشید