در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)

با سلام

من بمدت 25 ماه در یک کارگاه مشغول بکار بودم که 24 ماه بیمه برایم رد شده است . و در تاریخ 1/7/97 به صورت توافقی قطع همکاری کردیم . و از ابتدای کار هیچگونه سنواتی به من نداده است .

  1. با توجه به اینکه قراردادی ندارم و کارفرما از دادن هرگونه نامه و یا قرارداد خودداری میکند ایا میتواند به نحوی از دادن سنوات امتناع کند ؟
  2. آیا برای شش ماه کارکرد در سال 97 عیدی و پاداش به من تعلق میگیرد ؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - مزایای پایان کار ( سنوات - عیدی - بازخرید مرخصی ) به نسبت کارکرد( حتی 1 روز ) قابل پرداخت است و به کارگر تعلق خواهد گرفت.

لذا درصورت امتناع کارفرما از پرداخت مطالبات پایان کار، با مدارکی که ثابت کننده ایام کارکرد باشد نزد هیت تشخیص اداره کارطرح شکایت نمایید تا پس از بررسی و محرز شدن رابطه کاری در ایام مورد ادعا، کارفرما به پرداخت مطالبات پرداخت نشده مکلف گردد.