دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (133,890 امتیاز)

بهترین پاسخ
طبق ماده ۲۱ قانون کار، کارگری که استعفا می دهد موظف است یک ماه به کار خود ادامه دهد. همچنین می بایست استعفای خود را کتبا به اطلاع کارفرما برساند. همچنین می بایست رونوشت استعفای خود را به اداره کار محل تحویل دهد.

در صورتی که سفته یا چک دست کارفرما دارید،‌ شماره سفته را در نامه ذکر کنید و از کارفرما درخواست استرداد سفته را نیز داشته باشید. تا اگر کارفرما سفته را عودت نداد، از طریق مراجع قضایی اقدام کنید.