در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام حدود 6 سال است که در موسسه ای خصوصی مشغول به کار می باشم... در تمام این 6 سال هیچکدام از مزایا به ما پرداخت نشد، نه حق فرزند ، نه حق مسکن ، نه چیز دیگر... آیا مزایا مثل حق فرزند و حق مسکن و بن کارگری شامل کارگرانی که در موسسات خصوصی هم کار می کنند می شود یا فقط به کسانی تعلق می گیرد که در موسسات و شرکت های دولتی باشند؟ امروز از کسی شنیدم که گفت شما چون در موسسه خصوصی کار می کنید و دولتی نیست هیچ مزایایی به شما تعلق نمی گیرد و فقط سنوات را می توانید بگیرید...
سوال بعدیم اینه که اگر این مزایا به ما تعلق می گیرد آیا باید مزایای 6 سال قبل را به نرخ روز پرداخت کنند یا به قیمت همان موقع؟
موفق و پیروز باشید ....
2 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
طبق قانون کار بایستی بن کارگری و حق مسکن و همچنین حق اولاد(در صورت واجد شرایط بودن) به صورت ماهیانه پرداخت شود. در غیر این صورت می توانید از طریق اداره کار اقدام به شکایت از کارفرما کنید.