در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

پرستار 21 سال سابقه و رسمی دانشگاه تهران با بیمه تامین اجتماعی هستم. به من گفته شده در صورت استعفا از کار حتی با وجود موافقت محل کار سنوات به من داده نمی شود . آیااین امر قانونی است؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - با توجه به رای اخیردیوان عدالت اداری  بندهای 4 و 5 دستورالعمل شماره 17 وزارت کار مورد ابطال قرارگرفته است و پرداخت مزایای پایان کار(سنوات ) به کارگری که ترک کار نموده منع قانونی ندارد.

لذا با رعایت مراحل وانجام تشریفات استعفاء ، به جنابعالی درصورت ترک کار ناشی ازاستعفاء  سنوات پایان خدمت به نسبت ایام کارکرد تعلق خواهد گرفت. موفق باشید