در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)

با عرض سلام و خسته نباشید حضورشما سروران گرامی

بنده شش سال جایی کارمیکنم محل کارم اشپزخانه مسجد هست اما صاحب کار ما آشپزخانه رو اجاره کرده میگه ملک مسجد نمیشه بیمه کرد حالاسوالم اینه

1. صاحب کارم میخواد جابجا کنه اگر بره جای دیگه رو اجاره کنه من میتونم بابت شش سال کارم ازش شکایت کنم ؟و سوال اخرم  اینه که صاحب کارم میگه وکیل دارم به جایی نمیرسی شکایت کنی(دامادشون ،خواهروبرادرشون وکیل هستن) ایا با حضور اینهمه وکیل که دارن بنده هم باید کیل بگیرم یا خیر؟ ممنون میشم که راهنمایی کنید باتشکر

ادمین: - در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود

سوال دوم:  آیا می توان کارگر را وقتی محل کار در مسجد باشد بیمه کرد ؟

1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
سلام و عرض ادب

محل کاردلیلی برای عدم واریزبیمه نمی تواندباشدشما می تونی ازاین بابت به اداره کارشکایت کنی حقت دریافت کنی به شرطی که مدارکی برای کارکردایام مذکورداشته باشی