در حادثه ناشی از کار توسط (109,850 امتیاز)
سلام

ممنون از خانم زنده دل بابت پاسخ جامع شون.

در شرکتی که فقط یه نفر کارگر تمام وقت داره و بعضی وقت ها ایشان برای ناهار می خواهند به خارج از شر کت می روند،

آیا کارفرما می تواند جلوی خروج کارگر از محل کار به دلیل اینکه شاید برای وی حادثه پیش بیاد و کارفرما مقصر باشد بگیره ؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درست است که ساعت ناهار و استراحت جزو ساعات کار محسوب نمی شود اما این دلیل نمی شود که کارگر در این ساعات از محل کار خود خارج شود مگر با هماهنگی و اجازه کارفرما. معمولا کارگران در ساعت ناهار و استراحت آزاد هستند و می توانند طبق ضوابط کارگاه از این تایم (در محل کارگاه) استفاده کنند.