در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
با سلام و تشکر بابت پاسخ جنابعلی

با وجود اینکه در تمامی رسید ها مبلغی ردوبدل نشده و طبعٱ شاهدی هم وجود ندارد و کلا رویه کارفرما با تمامی کارگران بدین شکل است، با توجه به پاسخهای مشابه،به پیگیری در دیگر محاکم پیشنهاد شده بود، آیا تمام مزایا و عیدی و غیره با دادن رسید پایمال شده و دیگر هیچ راهی براه احقاق حقم ندارم.؟

ضمن تشکر از راهنمایی جنابعالی،مقصود بنده از این که پولی ردوبدل نشده این است که کارفرماپرداخت نکرده و با وجود ذکر  مبلغ مثلا  در تاریخ سال 91"دو ملیون و پانصد هزار تومان بابت کلیه حقوق و مزایا و ثنوات دریافت کردم و طلبی  ندارم"در رسید های دستنویس سالیانه،. و یکمرتبه سال89 درج ریز مزایا در رسید محضری؛ اما وجهی بین من و کارفرما ردوبدل نشده که درمقابل آن شاهد یا فیش واریزی داشته باشد.
با کمال امتنان و ادب، حضور اساتید و ادمین عزیز عرض مینمایم:در پاسخ ها و راهنمایی که محبت فرمودید یا بنحوی شامل شرایط بنده نمیشده یا شرایطی که عرض کردم لحاظ نشده ، پوزش بنده را بپذیرید که نداشتن آگاهی به مساٸل حقوقی باعث تکرار سوالاتم و مزاحمت گردیده.قطعاً اگر کارکرد و حقم ناچیز و قابل جبران بود پیگیری نمیکردم.

با سپاس
2 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
تسویه حسابهایی که فاقد مبلغ باشند برای هیت های تشخیص و حل اختلاف معتبر و قابل قبول نمیباشد. علی ایحال درصورتیکه دررسید و یا برگ های تسویه مبلغی را درج ننموده باشید میتوانید برای احقاق مطالبات خود نزد اداره کار طرح دادخواست نمایید تاموضوع مورد بررسی قرارگیرد.