در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
سلام . من بمدت یک ماه و نیم در شرکتی کار کردم و وقتی به عدم واریز حقوقم اعتراض کردم به من گفتن نیا !

من شاهد دارم که بیاد در جلسه تشخیص شهادت بده ولی متاسفانه قراداد و بیمه ندارم که به اداره کار ارائه کنم ..

آیا می تونم با ارائه یک نفر شاهد آقا در جلسه تشخیص ادعای خودم رو ثابت کنم ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - هیت های حل اختلاف و تشخیص براساس  اقرار - اسناد - آمارات  به اثبات دعوا میرسند و در ماده 82 آیین دادرسی کار هم به این موضوع اشاره گردیده است.

لذا بهتر است درابتدا نزد اداره کار طرح شکایت نمایید و چنانچه مدارکی دال برکارکرد خود ندارید درخواست بازرسی ازمحل کار را دهید( آمارات)، تا رابطه کاری شما اثبات گردد، ضمن اینکه واریزی کارفرما بحساب بانکی شما چنانچه از حساب کارفرما پرداخت شده باشد خود میتواند دلیلی بر اثبات کارکرد شما باشد. بنابراین ارائه پرینت  واریز بحساب و گزارش بازرس اداره کار میتوند رابطه کاری شمارا برای هیت مشخص و محرز نماید.