در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام.کارگرمان به علت مشکلات شخصی برای مدتی(به درخواست خودش کوتاه مدت) فردی را جایگزین خود کرده بود.الان که کارگر اصلی خواهان بازگشت به کار خود است،جایگزین او ادعای ماندگار بودن دارد.حال که اجازه کار به فرد جایگزین  داده نشده است، شکایت بابت حق و حقوق و اضافه کاری و بیمه و عیدی و پاداش و تعطیل کاری و ... کرده است.البته در این مدت 7 ماه که مشغول به کار بوده حقوق و مزایا دریافت کرده،همچنین جای خواب و غذا هم داشته است.به نظر شما الان تکلیف کارفرما چیست؟
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
درصورت داشتن قراردادکارموقت بعداتمام کارمیتوانداخراج کارگرقبلی رابه کارگیرد