در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

۱۲ماهه که به صورت قراردادموقت(حجمی) با مدرک فوق دیپلم از طریق آزمون استخدام شدم.۳بار قرارداد رو آوردن واسه امضا که بدلیل اینکه گروه شغلی در آن نیومده بود آن را امضا نکردم بعد از اصلاح قرارداد و دادن گروه شغلی۸آن را امضا کردم و مدیر عامل شرکت هم قرارداد رو امضا کرد و یه نسخه ازقرارداد دست منه.

اما الان میگه اون قرارداد باطله وگروه شغلی بهت تعلق نمیگیره.میخواستم بدون از لحاظ قانونی میشه قراردادی که خود مدیر عامل امضا کرده و به ثبت رسیده باطل بشه؟

و اینکه با مدرک فوق دیپلم نباید به من گروه شغلی تعلق بگیره؟

با تشکر از زحماتتون
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
سلام

به هیچ وجه باطل نیست ان قراردادقابل استناداست

اگه طرح طبقه بندی اجراشده که حتما اجراشده باتوجه به مدرک وشغل کاری گروه شغلی تعلق میگیرد