در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)

سلام

من از سال ۹۱ بمدت ۴ سال در شرکتی کار میکردم. ولی فقط دوسال آخر من را بیمه کردند به این بهانه که تا آن تاریخ شرکت بصورت قانونی ثبت نشده بود. آیا حالا صرفا با ارائه ی پرینت بانکی خودم مبنی بر دریافت ماهانه ی حقوق از شخص مدیرعامل در آن تاریخ میتوانم رابطه ی کارگری و کارفرمایی را ثابت کرده و سابقه ی بیمه خود را بگیرم؟ چون قرارداد و فیش حقوقی و یا کارت حضور و غیاب در دست خودم ندارم

1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
بله. در صورت تأیید هیئت رسیدگی کننده ، می توان به آن استناد کرد.