در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

سرنشین یک ماشین بودم و ماشین چپ کرد و من فکم شکست و چون بیمارستان شهرستان تخصص عمل من رو نداشت باید به مرکز استان میرفتم ولی بیمارستان هیچگونه نامه ای وحتی بیمارستانی که این عمل رو انجام بدن در اختیارم قرار نداد و گفتن باید خودتون برید و بیمارستانی که این عمل رو انجام میده پیدا کنید .توی مرکز استان فقط یک بیمارستان دولتی بود که عمل رو انجام میداد اونم دکتر متخصص فقط هفته ای یک بار اونجا حاضر میشد و معلوم هم نبود چند نفر توی صف جراحی هستند به همین خاطر مجبور شدم توی یک بیمارستان خصوصی عمل رو انجام بدم و هزینه عمل حدودا شش میلیون تومان شد .

میخواستم بدونم میتونم این پول رو پس بگیرم و اگر میتونم از کجا و چجوری پس بگیرم ؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

مطابق ماده ۱ قانون بیمه مصوب ۹۵ هزینه های پزشکی بعلاوه دیات و اروش جراحات برعهده بیمه گر می باشد .

بعداز دریافت دیه میتوانید با تقدیم دادخواست مطالبه هزینه های پزشکی را از بیمه گر بنمایید