در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
سلام - من 5سال سابقه بیمه دارم - اردیبهشت 96 زایمان میکنم - 1-میخواهم  مرخصی زایمان 6ماه را  ازاول فروردین 96ماه استفاده کنمیعنی تا اخر اسفند95 سرکار بیایم  - یعنی تا روز زایمان  سر کار نیام (2ماه) - مشکل خاصی هم ندارم که نیاز به مرخصی استعلاجی داشته باشم -
2- سوال دومم اینکه بعد از اینکه مرخضی 6 ماه زایمانم تمام شد میتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم  چون شرکت تعهدی برای برگرداندن ندارد- و اینکه زمانیکه برای مرخضی زایمان میروی ازت برگه استعفا همراه باامضا ء بدون تاریخ میگیرن . چه کاری انجام دهم به نفعم  میشود ؟
 ممنون
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
اگر استعفا ندهید با گذراندن مراحل خاص امکان برخورداری از مزایایی بیمه بیکاری برایتان وجود دارد