در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (110 امتیاز)
سلام
کارفرمای من تا پایان سال 94برای من بیمه رو رد کرده
و امروز کمسیون پزشکی با مرخصی استعلاحی بارداری من از 1/1تا95/2/1 موافقت کردن با توجه به اینکه زایمان من 4/4بوده و من برای بیمه بیکاری برج 8اقدام کردم.و اینکه کارفرمای من ورشکست شده و بیمه رو برای من رد نکرده ایا بیمه بیکاری به من تعلق میگیره؟؟مرخصی زایمان من از 1اردیبهشت اگه حساب بشه به مدت6ماه میشه تا 1ابان
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه بعداز پایان مرخصی بارداری کارفرما شما رو نپذیرد وکمیته اداره کار اخراج شما رو غیر ارادی تشخیص بدهد بله شما میتوانید از بیمه بیکاری استفاده کنید البته باید قبل از استفاده از کمک بارداری دارای پرداخت یکسال حق بیمه در همان شرکت داشته باشید