در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
با عرض سلام و خسته نباشید من حدود 6 سال در یک شرکت کار کردم بعد از 6 ماه مرخصی زایمان استفاده کردم بعد جایگزینی برا من انتخاب کردن که من نتونستم مشغول بشم چون اطلاعات کاملم نداشتم از بیمه بیکاری استفاده نکردم بعد از 6 ماه فاصله افتادن از بیمه  و بیکار شدن دوباره در شرکتی مشغول بکارم الان پنج ماهه مشغولم ایا بازم میتونم از مرخصی زایمان استفاده کنم یانه؟ چون فاصله افتاده از بیمم نمیدونم چیکار کنم؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
شرط برخورداری از مرخصی زایمان داشتن حداقل 60 روز بیمه قبل زایمان میباشد