در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

آیا می شود در یکسال پایان کار همزمان از دوجا یکی دولتی و یکی شرکت خصوصی بیمه تامین اجتماعی پرداخت شود.آیا از نظر قانونی مشکلی برای بازنشستگی ایجاد نمی شود.

 منظورم از مشکل قانون بازنشستگی است نه مبلغ مستمری بازنشستگی. مثلا" نمیگن کار غیر غیر قانونی انجام شده و بازنشسته نکنند. چون من کارمند دولت هستم و چون سابقه کار دولتیم کمه باید دوباره شامل قانون کار یعنی بخش خصوصی بشم تا بتونم بازنشسته شوم.

در مجموع دولتی و خصوصی 29 سال سابقه پرداخت بیمه در  تامین اجتماعی دارم.بازنشستگی
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
اشتغال همزمان در دو کارگاه و بیمه اجباری مشکلی ندارد به شرطی که تداخل ساعت کار نداشته باشد یعنی اگر دولتی تا ساعت 15 میباشد شروع ساعت کاری بخش خصوصی باید با توجه به بعد مسافت دو کارگاه تعیین گردد و دارای مستندات حضور و غیاب باشد در غیراینصورت لیست خلاف منظور و سوابق بخش خصوصی حذف میگردد.
همچنین هر کدام از دو کارگاه که شما سابقه بیشتری داشته باشید کارگاه اصلی شما میباشد و واریز حق بیمه از دو کارگاه سوابق شما را زیاد نمی کند فقط مقدار جزیی در حقوق مستمری تاثیر خواهد گذاشت.
در محاسبه حقوق مستمری میانگین دستمزد 24 ماه آخر هر کارگاه جدا محاسبه و هر کدام جدا در سنوات سابقه شما ضرب و بر 30 تقسیم میگردد سپس مبلغ دو مستمری جمع میگردد به عبارتی دستمزد دو کارگاه شما جمع نمیگردد و سپس میانگین گرفته شود.