در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
52 ساله مرد کارگاه اول 21 سال مداوم بدون سختی کارو مینگین دو سال اخر دو میلیون وکارگاه دوم 18 سال مداوم با سختی کار و میانگین دوسال سه میلیون. ایا میتوانم تقاضا بدهم واین دو پرداختی همزمان با تفاوت یک میلیون اختلاف در دم حقوق به نفع یا ضررم نمیشود . میگویند اگر با هم جمع وتقسیم به دو کنند به ضررتان است و بهتر است کارگاه حقوق کمتر را ترک کنید. ایا درست است ا.ایا کارگاه 18 سال با سختی کار را باید حتما 20 سال مداوم باشم.ممنون
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
شما در دو کارگاه بطور همزمان شاغل میباشید پس اولا ساعات کاری دو کارگاه باید مشخص باشد و تداخل نداشته باشد یعنی برای ادعای اشتغال در دو کارگاه باید مستندات حضور و غیاب و قرارداد کار با ساعت شروع و خاتمه داشته باشید در غیر اینصورت لیست خلاف محسوب و سوابق شما حذف میگردد.
در صورتی مستندات شما درست باشد کارگاه دوم که مشمول سخت و زیان آور میباشد و 18 سال سابقه دارید 9 سال به سابقه شما اضافه می نماید و با توجه به سن 52 سال و 30 سال سابقه بازنشسته میشوید.
جهت محاسبه مستمری میانگین 24 ماه آخر دو کارگاه جدا محاسبه و هر کدام جدا در سنوات سابقه آن کارگاه ضرب و بر 30 تقسیم میگردد سپس مبلغ دو مستمری جمع میشود.
لازم بذکر با توجه به اینکه شما دارای شغل سخت و زیان آور میباشید و باید مبلغ 4 درصد حق بیمه توسط کارفرما پرداخت گردد جهت جلوگیری از مشکلات احتمالی بهتر است کارگاه مذکور را جهت پیشگیری از مشکلات احتمالی ترک نکنید.