در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
همزمان با خدمت سربازی بیمه کارگران ساختمانی هم پرداخت کرده ام خودم.

آیا برای کل سابقه بیمه ام مشکلی پیش می آید هنگام بازنشستگی؟حال باید سابقه خدمت سربازی را هم بخرم یا دیگر نیازی نیست؟ سربازی بومی شهرم بوده ام.
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
در صورتی که کل مدت سربازی با واریز حق بیمه کارگران ساختمانی تداخل داشته باشد نیازی به خرید ایام سربازی نمیباشد و مشکلی به وجود نخواهد آمد.
وفق بخشنامه 15 مشترک فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی اگر بخواهید برخی از سوابق ماهانه خود را به واسطه خدمت سربازی کامل نماید امکان پذیر نمیباشد فقط کسانی میتوانند اینکار را انجام دهند که در کارگاههای مشول قانون تامین اجتماعی شاغل بوده باشند و کارگران ساختمانی مشمول این قانون نمیباشند.