در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (120 امتیاز)
در قرداد مدت موقت میشود از قانون مرخصی دوساله بدون حقوق استفاده نمود؟
من خانمی هستم که دوسال پیش بدون تسویه حساب ترک کار نموده و با همسرم مهاجرت نمودم..اینک بعد از دوسال میخواهم به کارم برگردم .آیا میتوانم به سرکارم برگردم و برای این دوسال که درمحل کارم حضور نداشته ام تقاضای مرخصی بدون حقوق کنم؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

متاسفانه شما ترک کار نموده اید و سنوات پایان خدمت نیز به شما تعلق نمیگیرد. در صورتیکه کارفرما موافقت نماید میتوانید به محل کار خود برگشته و مشغول بکار شوید.