در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)
کارگری پس از پایان مرخصی بدون حقوق به محل کار مراجعه و کارفرما پس از پذیرش وی خودداری می نماید،در صورت ارائه درخواست آیا مشمول مقرری بیمه بیکاری می گردد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام، باتوجه به اینکه اخذ مرخصی توافقی بوده و از جانب کارفرما مورد توافق قرارگرفته ،لذا در مدت زمان مرخصی رابطه کارگری و کارفرمایی به حالت تعلیق قرار گرفته و چنانچه پس از پایان مرخصی کارفرما از پذیرش وی (بنا به دلایل مختلف)امتناع ورزد کارگر به استناد ماده 20قانون کار می تواند با دارابودن سایر شرایط مندرج در قانون بیمه بیکاری از مزایای این قانون بهره مندگردد.