در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)

با سلام

من در اخرين محل كارم ( پس از چهارده سال ) قبل از اتمام قراردادم و اعلام عدم نياز شركت با توجه به مشكلات در سه ماه اخر نزديك به دو ماه مرخصي بدون حقوق داشتم كه ميانگين دريافتي سه ماه اخر رو پايين اورده است
ظاهرا پرداخت بيمه بيكاري براساس سه ماه اخر است ايا ميتوان به سه ماه قبلتر يا شش ماه اخر براي ميانگين دريافتي درخواست داد ؟!
با تشكر

1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام میانگین بر اساس آخرین واریزی شما محاسبه میشود یعنی سه ماه آخری که حق بیمه پرداخت کردید