در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
خسته نباشید

من  حدود 10 سال در سازمان سما سابقه خدمت دارم ولی دو سال اخر مرخصی بدون حقوق گرفتم الان حدود 4 ماهه که به کار برگشتم ولی بدلایلی قادر به ادامه کارم نیستم شرط احراز بیمه بیکاری من چیه ؟

ایا 4 ماه کار کمه با توجه به سابقه قبلی سالهای قبل از مرخصی بدون حقوقم
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
دایمی یاموقتی بودن قراردادمتفاوت میباشدباتوجه به اینکه حداقل سوابق بیمه ای راشمادارامیباشیداگربدون میل وا راده بیکارشده باشیدبه نظرمی رسدمنعی جهت برقراری بیمه بیکاری وجودنداشته باشد