در سوابق بیمه توسط
شخصی قصد دارد بمدت 2 ماه از شرکت خود مرخصی بدون حقوق  بگیرد و در شرکت دیگری مشغول بکار شود. آیا شرکت دوم می تواند حق بیمه نامبرده این شخص را در لیست تامین اجتماعی پرداخت و ایشان را از مزایای قانون بیمه تامین اجتماعی مستفید کند؟
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

شما میتوانید از چند شرکت برای خود حداکثر تا سقف سالیانه حق بیمه تامین اجتماعی اجباری رد نمایید.

فلذا اشکالی در نحوه عمل شما وجود ندارد.

مزید استحضار جنابعالی عرض میشود:

دستمزد بيمه شدگان بر اساس قانون تا سقف حداکثر دستمزد مشمول بيمه است و مابقي مشمول بيمه نيست. همين که در يک شرکت براي بيمه شده حداکثر دستمزد ملاک قرار گيرد ديگر در شرکت دوم نياز به پرداخت حق بيمه نيست. در هنگام حسابرسي گواهي سابقه بيممه شده به حسابرسان سازمان موضوع جريمه و ... رامنتفي مي کند.