در سوابق بیمه توسط (140 امتیاز)
سلام
من حدود 4 سال هست که از یک کارگاه تراشکاری بیمه هستم(اجباری) ولی حدود 1.5 سال هست که به دلیل تحصیل اصلا نتونستم برم کارگاه(حتی 1 روز) ولی تو این 1.5 سال کارفرما حق بیمه منو پرداخت کرده (حدودا 450 روز)

سوال؟ من باید جریمه ای به دولت پرداخت کنم بابت استفاده از درصد بیمه؟(چون مرجع تقلید گفته باید خسارت رو طبق قانون بپردازم)

2-میشه این 1.5 سال رو به مرخصی بدون حقوق تغییر داد؟تا هم من وهم کارگاه جریمه نشه؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

بحث قانونی با بحث شرعی فرق دارد . در بیمه تامین اجتماعی شما با قانون تامین اجتماعی و قانون کار سروکار دارید . اگر در محل کار حضور نداشته باشید و به علت عدم بازرسی یا هر دلیل دیگر شعبه تامین اجتماعی متوجه نشده باشد ظاهرا مشکلی نیست . اما کارفرما باید قانونا برای شما ترک کار بزند و اگر شعبه متوجه شود  کارفرمای شما مشمول جریمه می شود .

نمی توانید این 1.5 سال را به مرخصی بدون حقوق تغییر دهید . باید ترک کار بزند .

با تشکر