در سوابق بیمه توسط
باسلام بنده یک ماه مرخصی بدون حقوق گرفتم وچطور برای این یک ماه باید بیمه رد کنم تا فاصله خدمتی نیفتد؟
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر

ماده ٢٧ مستخدم ثابت می تواند با موافقت سازمان بیمه های اجتماعی در تمام مدت خدمت حداکثر تا دو سال از مرخصی بدون حقوق استفاده نماید ،‌ مدت خدمت مرخصی بدون حقوق به هیچ وجه جزو سابقه خدمت مستخدم محسوب نمی شود .

ماده 39– مدت مرخصي بدون حقوق جز سابقه خدمت كارمند محسوب نمي‌شود، مگر اينكه در طي اين مدت حق بيمه و كسور بازنشستگي سهم خود و كارفرما را از طريق دستگاه متبوع پرداخت كرده باشد كه در اين صورت مدت مزبور به عنوان سابقه خدمت قابل قبول از لحاظ بازنشستگي و وظيفه دوره بازنشستگي قابل محاسبه مي‌باشد.