در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
آیا کارفرما میتواند در صورت نداشتن قرارداد کتبی با کارگر برای کارگر ترک کار بزند؟

ترک کار من در تاریخی بوده که کارفرما قرارداد کتبی با بنده نداشته و مدعی شده که من ترک کار کرده ام و ادعا میکند که قرارداد آماده بوده و خودت امضا نکرده ای. با توجه به این  که تمامی قراردادهای من با کارفرما 3ماهه و یکطرفه به امضا میرسیده.

شرایط بازگشت به کار بنده چگونه خواهد بود و یا بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد؟

چگونه میتوانم ادعای دروغ کارفرما را اثبات کنم؟
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
با سلام. اگر قرارداد قبلی شما خاتمه یافته ولی همکاری شما ادامه دارد کارفرما نمیتواند شمارا اخراج کند و این یعنی قرارداد شما به صورت ضمنی با کارفرما به مدت قرارداد قبلی برای یک دوره تمدید شده است. در صورتی که این روال برای چند دوره تکرار شود قرارداد شما دائمی تلقی خواهد شد.