در قانون کار و قرارداد کار توسط
من در یک شرکت خصوصی کار می کنم . چندین سال است که قرارداد کتبی با من نبسته اند ولی حقوقم به موقع پرداخت و بیمه تامین اجتماعی هم هستم . میخواستم ببینم کارفرما میتواند من را اخراج کند ؟ اگر این اتفاق بیفتد من میتوانم شکایت کنم ؟ در این صورت چقدر سنوات می گیرم ؟؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.عدم قرارداد مدت موقت فی مابین واز طرفی استمرار کار بیانگر دائمی بودن قرارداد کار تلقی میشود.که با این اوصاف اخراج بدون دلیل قانونی غیر موجه میباشد...و به استناد تبصره ماده 165ق.ک سنوات به ازای هر سال 45روز آخرین مزد وحقوق میباشد.