در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
با سلام

بنده مدت یکسال است با حقوق 500 هزار تومن منشی یکی از آژانس های تاکسیرانی هستم و قراردادی هم نداشته و بیمه هم ندارم و هر بار اعتراضی کردم با تهدیدد اخراج مواجه شده ام

با توجه به قانون کار حقوق قانونی بنده چیست و حقوق ماهیانه بنده در سال 96 چقدر باید باشد که 500 تومان دریافت میکنم؟

برای احقاق حقوق خود باید چه کنم و با توجه به کتبی نبودن قرار داد کار، آیا می توانم از صاحب آژانس شکایت کنم یا خیر؟ چگونه میتوانم شکایت کنم؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورت داشتن مستندات در خصوص سوابق و کار در کارگاه مورداشاره نیازی به داشتن قرارداد نمیباشد اثبات ادعا بعهده خواهان و مدعی میباشد لذا داشتن مدارک مستند باعث اثبات خواسته و منتج به صدور رای به نفع شما خواهد گردید
نرخ حقوق روزانه در سال 96 معادل 309970 ریال میباشد و سایر مزایایی ضمن خدمت نیز به مبلغ اعلام شده اضافه خواهد گردید برای اطلاعات بیشتر مشاوره تخصصی و تماس داشته باشید تا راهکار مبتنی بر اثبات به شما ارایه گردد