در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
۱:کارمند ثابت شرکت دولتی هستم .در صورت پرداخت حق بیمه سهم خود و کارفرما در زمان مرخصی بدون حقوق میتوانم از مرخصی زایمان استفاده کنم.

۲: اگر قبل از زایمان ۴ ماه مرخصی بدون حقوق بدون پرداخت حق بیمه باشم اما ۱۰ روز قبل اززایمان مرخصی استحقاقی اخذ شود میتوانم از مرخصی زایمان استفاده کنم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

در صورتی که کارفرما برای شما در ایام مذکور لیست حق بیمه رد نماید شما می توانید از کمک هزینه ایام زایمان استفاده نمایید ولی مرخصی بدون حقوق قبل از زایمان به مدت 4 ماهه رابطه مزد بگیری را از بین می برد و شما شرایط دریافت کمک هزینه ایام زایمان را ندارید لیکن اگر پزشک متخصص شما به علت شرایط خاص شما استراحت دهد که این امر می تواند از اول دوران بارداری نیز اتفاق بیافتد لذا کارفرما لیست حق لیمه شما را با کارکرد صفر منظور می نماید و شما دستمزد ایا استراحت و زایمان را از سازمان دریافت می نمایید.