در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در اداره تعاون و کار اصفهان کار می کنم و بیمه تامین اجتماعی هستم الان به مدت 5 ماه مرخصی بدون حقوق گرفتم و اداره بیمه گفته برای پرداخت بیمه لازمه که شما بیمه مشاغل آزاد بشی می خواستم بدونم که در اینصورت کد کارگاهی من چه چیزی لحاظ خواهد شد.

یعنی در صورت استعلام سابقه بیمه بعدا آیا بیمه من در رابطه با شغل من در اداره هست یا نه؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
شما باید از تاریخ شروع مرخصی بدون حقوق درخواست بیمه حرف و مشاغل آزاد میدادید تا سابقه بیمه شما دچار خلا نشود مطمئنا این بیمه مرتبط به کار قبلی شما نخواهد بود ولی بازنشستگی شما عقب نخواهد افتاد.