در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

آیا اگر من قبل از بازنشستگی 4 ماه مرخصی بدون حقوق بگیرم تاثیری بر محاسبه مستمری بازنشستگی من خواهد داشت ؟؟؟

در ضمن آیا شما می توانید وکالت من برای انجام کارهای بازنشستگی را بر عهده بگیرید ؟؟؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بستگی به میزان سن و میزان سابقه تان دارد . باید دقیقا اعلام نمایید چند سال سابقه و چند سال سن دارید و با استفاده از کدام روش بازنشستگی می خواهید بازنشسته شوید .

با تشکر